Zaujimavosti

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď SuperStar začínala...

Ponúkame Vám začiatky tejto show...

Na už neaktualizovanom blogu superstar.blog.sk sme vypátrali informáciu, ktorá pochádza zo začiatku Slovensko hľadá SuperStar. Ak Vás to zaujíma čítajte:

==============================================================================

Podobne ako v Českej republike TV Nova, STV zakúpila práva na jednu z najúspešnejších reality show

Medzi fenomény dnešnej mediálnej scény v ČR rozhodne patrí reality show "Česko hledá SuperStar", ktorá zasiahla celý národ a zlomila mnoho rekordov v sledovanosti, či počte SMS odoslaných počas jedného večera.

STV už zahájila promo kampaň a táto úspešná show čoskoro zachváti i Slovensko. Narozdiel od ČR, slováci už tušia čo ich čaká a tak sa dá predpokladať, že návaly uchádzačov o titul budú skutočne rekordné. Onedlho sa to rozhodne dozvieme.

Grafika i hudobné podfarbenie celej show je daná licenciou. Znelka SuperStar je ľahko identifikovateľná a preto isto tak úspešná.

Dá sa predpokladať, že podobne ako u susedov a v mnohých ďalších krajinách, súťaž o najlepšieho speváka bude sprevádzať i internetové hlasovanie o najhoršieho speváka (hviezdná pechota). Už prvé kolo spôsobilo obrovský búúm, keď do tej doby neznáma divečina bola odrazu jednou z najznámejších celebrít a nikto jej už nepovie inak ako "Anička Dajdou". Práve teraz na spomínaných stránkach vrcholí boj i post generála Hvieznej pechoty. Tento boj bude určite zaujímavé sledovať až do poslednej chvíle, lebo rozdiel medzi poslednými dvoma uchádzačmi je veľmi tesný. Bude mať i Slovensko svoju Dajdou?

=================================================================================

(Cover)

Originál na http://superstar.blog.sk/detail-stv-pripravuje-superstar.html?a=7e48307b548024c51e6aadd210582254

 


SuperStar | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014