Zaujimavosti

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BÓNUS: Medzi deťmi najviac frčí Bezdeda a Mikla

(24.centrum.sk)

Bratislava 18. februára (TASR) - Naháňačka za podpismi finalistov SuperStar sa stala novou športovou disciplínou, s ktorou pri stavbe bratislavského Národného tenisového centra zrejme nikto nerátal.

"Robo, Robo daj mi svoje číslo\" - takého a podobné výkriky sa v poslednom období čoraz častejšie ozývajú v blízkosti NTC a hotela, v ktorom sú finalisti Slovensko hľadá SuperStar ubytovaní.

Počet detí - fanúšikov neúnavne obiehajúcich priľahlé priestory sa pritom úmerne zvyšuje s narastajúcou popularitou speváckych talentov a s blížiacim sa víkendom. S perom a plagátom, cédečkom alebo podpiskartou deti zväčša od sedem do pätnásť rokov trpezlivo postávajú pred vchodom do hotela, na chodbách, či pred kaviarňou v tenisovom centre alebo nedočkavo pobiehajú sem a tam. "Najmä pri piatkovej generálke musí bezpečnostná služba deťom stále dookola vysvetľovať, že do haly ich v žiadnom prípade nepustí," s pobaveným úsmevom hovorí PR manažér projektu Slovensko hľadá SuperStar Peter Kavecký s tým, že počet fanúšikov sa často blíži až k číslu päťdesiat.

Momentálne sú "v kurze" sympaťák Tomáš Bezdeda a kontroverzný rocker Robo Mikla. Záujem je však aj o iných súťažiacich - podľa toho, kto sa vonku objaví a bez povšimnutia nezostávajú ani moderátori.

\"Chcem čo najviac podpisov, lebo potom si ich vymieňame medzi spolužiačkami,\" hovorí 12-ročná Katka, ktorá si kvôli naháňačke za podpismi medzi hotelom a halou \"zabudla\" obliecť aj bundu. Celá upotená potom v zime postávala pred hotelom. \"Čakám na Tomáša,\" bez zaváhania označila svojho favorita. Finalisti zatiaľ prejavy oddanosti berú s nadhľadom, ochotne rozdávajú desiatky autogramov a pózujú pred fotoaparátmi mobilných telefónov. \"Súťažiaci sa ale každému podpisujú len raz. Deti za nimi prídu aj dva-trikrát. Finalisti sa teda snažia čo najrýchlejšie presúvať cez nestrážené priestory. Keď sa ponáhľajú z maskérne na scénu, potom na hotel, trošku im to začne vadiť a hlavne ich to fyzicky zaťažuje, lebo potom nestíhajú svoje termíny,\" apeluje na detských fanúšikov Kavecký. Skupinky detí sa pravdepodobne ešte viac rozrastú na budúci týždeň, keď budú v Bratislave jarné prázdniny.

 

Zdroj: 24.centrum.sk


Bónus | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014